Werkwijze

Voor een kennismakingsgesprek en intake voor coaching, counseling of EFT relatietherapie kun je telefonisch of per e-mail een afspraak maken. In de eerste sessie wordt je behoefte in kaart gebracht, bespreken we de behandelmogelijkheden en kunnen vervolgafspraken gemaakt worden. Dit gebeurt in overleg. Ook zal je je probleem en wensen op tafel leggen,  zodat we er samen naar kunnen kijken. Na afloop van de eerste sessie zal je direct al meer grip ervaren.

Ik geef integratieve coaching, counseling en EFT relatietherapie. Deze werkwijzen integreren effectieve, wetenschappelijk bewezen methoden om een verandering van binnenuit tot stand te brengen. Er wordt uitgegaan van de kracht van de mens, die gebaat is bij een unieke, op de persoon gerichte benadering. Dat maakt elke behandeling uniek.

Zowel de coaching, counseling als relatietherapie zijn kortdurend, van ongeveer vijf tot vijftien sessies. Hoeveel sessies er precies nodig zijn, is moeilijk te zeggen. Vaak voelen mensen zich na de eerste sessie al wel beter.

I offer sessions in English.