Ervaringen

 
“De sessies waren heel erg goed, je hebt me goed geholpen. Ook de aanpak was heel erg goed. Het meest sprak me de rust en het opbouwen van een band aan. Ik ben 100% tevreden. Ik zou Hilke aanraden aan anderen omdat het bij mij goed heeft geholpen.”
 
 
“I have discovered more than I expected. I liked Hilke’s approach of visualisation and experiencing emotions through my 5 senses. I am very happy and would recommend Hilke to loved ones/acquaintances.”
 
 
“Ik vond de sessies heel fijn en waardevol. Ik vond het heel prettig om mijn verhaal te vertellen en een luisterend oor te hebben. De vragen die mij gesteld werden, triggerden mij om verder na te denken over hetgeen ik vertelde en voel. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Hilke, ze is een hele goede coach en counselor. Ik zou haar aanraden aan anderen omdat ze luistert en een bepaalde rust uitstraalt waardoor je je al snel op je gemak voelt bij haar. Na een sessie voelde ik me fijn en meer tevreden.” 
 
 
“Van de sessies kreeg ik een fijn gevoel. Ik heb mijn doel behaald en ben meer zelfverzekerd. Hilke stelde goede vragen, en gaf me als het ware een ‘blindenstok’. Ik ben heel tevreden over de sessies.”
 
 
“Heel tevreden over de sessies in zijn geheel. Wat mij het meest aansprak was naar het innerlijke gaan en de rust van de sessies. Maar niet iedereen is er geschikt voor om naar binnen te keren. Ik denk dat er wel mensen zijn die zeggen wat een onzin allemaal. Het moet bij je passen en dat was bij mij wel zo. Ik ben in ieder geval blij dat ik bij je geweest ben.”
 
 
“Prettig ervaren. Ontspannen sfeer. Ik heb nu voldoende handvatten om mijn doelstelling te gaan halen. Het meest sprak me de rust aan, ik kan soms wel warrig en niet gefocust zijn dus dat was heel prettig. Ik vond het soms lastig om zelf te kiezen wat ik wilde doen en om dat dan te beslissen. De sfeer was heel open, ik had het gevoel dat ik alles kon zeggen. Ik zou Hilke zeker aanraden aan bekenden, ze is erg lief ook, en werkte met diverse methodes om te kijken wat goed bij mij paste en waar ik mij prettig bij voelde.”
 
 
“Ik heb de sessies als heel positief ervaren. De sessies waren doordacht en hielpen mij dingen in een bredere context in mijn leven te plaatsen. De oefeningen hadden veel effect en ik heb mijn doelstelling behaald. Ik kan me beter concentreren en beter met bepaalde gevoelens omgaan. De aanpak van Hilke was boeiend en had een positieve invloed op mijn leven. In de sessies werkten we op een heel praktische en doelgerichte manier en die aanpak hielp. Ik ben heel tevreden en zou Hilke zeker aanraden aan bekenden.”