Tarieven

Voorafgaand aan de eerste sessie kunnen we vrijblijvend telefonisch kennismaken. Meld je je per e-mail of SMS aan, dan zal ik je binnen 24u bellen.

In de eerste sessie is er ruimte om verder kennis te maken. Ook zal je je probleem en wensen op tafel gaan leggen, zodat je na afloop direct al meer grip hebt op je probleem, en weet hoe we het verder gaan aanpakken.

Het tarief voor de eerste en daarop volgende sessies is 85 euro per uur incl. BTW.

Het tarief voor EFT relatietherapie is 105 euro per sessie (75 minuten) incl. BTW.

Voor counseling en therapie zijn vergoedingen mogelijk vanuit het aanvullende pakket van je zorgverzekering. Bij relatietherapie is het mogelijk om 2 aparte facturen te ontvangen.

Ook vanuit het basispakket van je zorgverzekering zijn, na het eigen risico, vergoedingen mogelijk. Je kan je voor een psychologische behandeling aanmelden via Caredate. Hiervoor heb je een verwijsbrief van je huisarts nodig voor de generalistische basis GGZ.

Via je werkgever kun je mogelijk gebruik maken van een coaching budget. Informeer hiervoor bij je leidinggevende, personeelszaken of CAO. Daarnaast is het mogelijk de kosten voor coaching als aftrekpost op te geven bij de belastingdienst.

Licenties:

  • Registerlid VPMW bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (nr.9115)
  • Registertherapeut BCZ bij koepelorganisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (nr.200097R)